What a blast! - Reisverslag uit Brookings, Verenigde Staten van Nikki Bos - WaarBenJij.nu What a blast! - Reisverslag uit Brookings, Verenigde Staten van Nikki Bos - WaarBenJij.nu

What a blast!

Blijf op de hoogte en volg Nikki

03 December 2012 | Verenigde Staten, Brookings

Tijd voor weer een verslagje! Het is alweer een aardig tijdje geleden, maar er is weer veel gebeurd. Ten eerste, wat vliegt de tijd! Het wil er nog niet helemaal in dat ik over 2 weken de campus weer moet verlaten en daarbij ook mijn nieuwe vrienden achterlaat..heel gek. En wat zijn die 4 maanden snel gegaan, te snel..

Maar we zijn weer aangekomen in de wintermaanden dus ook weer een hoop feestdagen. Thanksgiving heb ik bij de familie van mijn huisgenoot Sarah gevierd. Het was ontzettend leuk! Haar ouders zijn heel aardig en hebben goed voor mij gezorgd. We hebben gewoon lekker rustig aan gedaan en een groot thanksgivings dinner gehad (veel te veel!) met nog meer familie. De huizen waar ze in wonen zijn trouwens echt geweldig Vrij groot en ze hebben een basement met een bar en playstations en weet ik veel wat. Ook een mooie grote keuken waar je lekker kan zitten en kletsen. Kortom, Thanksgiving was een erg leuke nieuwe ervaring!

Dit weekend heb ik ook alvast een afscheidsfeestje gegeven en ben ik naar een formal dance (gala) van Delta Chi geweest. Het afscheidsfeestje was erg gezellig, gewoon met alle vrienden wat spelletjes gespeeld en gekletst. Overigens is een van mijn vrienden nogal gestoord. We hadden nog 1 vis in ons aquarium die maar niet dood wilde, dus we zijden tegen Marshall (onze vriend) dat we eigenlijk van onze vis af wilde. Hij zou ons daar wel bij helpen zei hij. Hij stak zn hand in het aquarium, greep de vis eruit en... stak het in zijn mond! Hij heeft de vis serieus doorgeslikt! Nou was hij niet helemaal nuchter meer, maar hij is van zichzelf ook wel zo gek. hebben wij weer een goed verhaal om te vertellen XD

En gister de Delta Chi formal dance. Ik was tijdens international night gevraag door een stel jongens of ik mee wilde naar een feest van hun fraternity en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Het was ergens in een casino/hotel in Minnesota en alles werd voor mij betaald. Een nederlandse jongen was mijn date, maar die heb ik vrijwel de hele avond niet gezien. Maar geen probleem, ik heb het enorm naar mijn zin gehad! Heb ook weer een stel nieuwe vrienden gemaakt en heb de hele avond lekker op de dansvloer gestaan. Toch best leuk om even uit Brookings weg te zijn.

Helaas was de thuiskomst wat minder. Iedereen in het appartement is aan vakantie toe, dus groeien ook de irritaties. Voornamelijk de eeuwige rotzooi in ons appartement is daar een oorzaak van. De sfeer is dus helaas wat grimmig, maar ik hoop dat het snel weer beter wordt..

En natuurlijk eindigen met wat leuks! Ik ben weer wat verder met het plannen van mijn trip en heb mij daarvoor aangemeld op de website couchsurfing.org. Wat een top site! Ik heb er een paar open requests op gezet en iedereen biedt zich aan om mij rond te leiden en bij sommigen mag ik zelfs op de bank slapen. En ja, ik zorg er goed voor dat het betrouwbaar is en ik heb ook wat adresjes achter de hand, dus dat gaat helemaal goedkomen! Ik heb er zin in!

Veel liefs,

Nikki

p.s. Vergeet ook niet de fotos te bekijken op facebook!

• 03 December 2012 - 08:46

Caroline:

Ahh, die arme vis........